П`ятниця, 03.05.2024, 08:39

Робимо магістерську роботу

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
stats
Пошук
Форма входу
Статті
7. Атомістичні вчення античності (Демокріт, Епікур, Лукрецій Кар)
Поняття субстанції у філософії
Матеріальне виробництво – основа існування і розвитку суспільства. Людина суб’єкт життєдіяльності суспільства.
Вимоги до написання тексту та оформлення курсової роботи
Філософія Стародавнього Сходу (Китай, Індія): загальна характеристика
Нові файли
наказ 1112 МОН
ДСТУ Б В.2.7-46-96. Будівельні матеріали. Цементи загальнобудівельного призначення. Технічні умови.
Головна » 2011 » Лютий » 17 » Побудова Презентації
12:16
Побудова Презентації
Практично для будь-якого виду бізнесу презентація є невід'ємною частиною. Презентація - не тільки відмінний спосіб продемонструвати вашу пропозицію, але й гарний спосіб заявити про себе. Питання полягає в тому як провести презентацію максимально ефективно і інформативнішою.

Підготуйте грунт для презентації.

Для початок необхідно представитися, це допоможе зробити презентацію менш офіційною і сухий, все таки презентація це якогось роду шоу. Навіть у випадку якщо ви виступаєте не один, уявіть всю свою команду. Це добре розрядить обстановку і люди встигнуть підготуватися для спілкування.

Після того як ви представилися перед аудиторією необхідно провести короткий огляд вашого продукту (чи пропозиції). Можна розповісти історію створення, призначення продукту (цілі речення). Короткий огляд не варто розтягувати більш ніж на 3-5 хвилин, якщо короткий огляд буде тривати довше, ваші слухачі втратять увагу та інтерес до вашої презентації.

Після огляду необхідно коротко розповісти структуру вашого виступу. Робиться це для того, щоб ваші слухачі мали уявлення про хід вашої презентації, могли заздалегідь готувати вам питання, а також могли орієнтуватися у вашому доповіді.
Вся підготовка до основної частини не повинна займати більше 5-7 хвилин, інакше слухачі занудьгують.

Говоріть повільно і виразно.

Виступаючий людина повинна говорити виразно і зрозуміло. Під час презентації багато доповідачів роблять величезну помилку не роблячи пауз в оповіданні. Прагнучи викласти якомога більше інформації ми забуваємо про слухача, а він у свою чергу забуває про виступаючому, оскільки не може сприймати ваш розповідь з-за високого темпу розповіді
Навчіться робити паузи, вставляйте свої коментарі в розповідь, робіть висновки в кінці речення, це допоможе аудиторії усвідомити і зрозуміти ваш розповідь, навіть у тому випадку якщо вони що або пропустили.

Розряджайте обстановку.

Не в жодному разі не можна ставитися до презентації як якийсь рутинній роботі, презентація повинна добре запам'ятався, інакше ви просто втратите час.
Монотонний і сухий розповідь ніколи не сподобається слухачеві, яким би інформативним і корисним він не був. Будьте розкутою, приводьте приклади з життя, але не варто розповідати анекдоти не по темі, адже ви серйозна людина, чи не так?

Не забувайте що ви не одні.

Ніколи не забувайте що у вас є аудиторія. Втягуйте її в діалоги і суперечки. Задавайте питання якщо це доречно. Намагайтеся задіяти якомога більше народу у вашій презентації. Людина який брав участь у вашій презентації, ніколи не забуде про тему вашої доповіді.

Прикріплення: Картинка 1
Переглядів: 1955 | Додав: ZIDAN | Теги: презентація | Рейтинг: 0.0/0
Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів
Друзі сайту
  • чудові фото Полтава
  • статті про будівництво в Україні
  • Законодательство Украины
  • Кошториси - сметы будівельнику
  • хмарка магістра
    будівництво Організація управління капітальним Організація управління капітальним Організація управління капітальним Ринок кінцевої будівельної продукці креслення Плакат філософія Висновки суспільство джерела структура культура цивілізація науково-технічний прогрес Рецензія існування Правила оформлення МР природа ПЗ система проблема результат теоретично функція Наукові ступені Загальні вимоги техніка Людина Болонський процес практика істина магістр пізнання Форма категорії заперечення зміни якість діалектика розуміння розвиток звязки субстанція буття релігія наука теорія психоаналіз неопозитивізм позитивізм презентація життя Ірраціоналізм марксизм закон аспірантура докторантура міністерство Російська філософія стаття академія вимоги МОН аспирантура філософська концепція кант ідеали метод пізнання натурфілософія Філософія Середньовіччя Елліністична і римська філософія матерія і форма Сократ Атомістичні вчення Філософія Стародавнього Сходу німецька філософія середньовічна філософія
    © Pedchenko 2009-2024Хостинг від uCoz