Понеділок, 20.05.2024, 23:06

Робимо магістерську роботу

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
stats
Пошук
Форма входу
Статті
7. Атомістичні вчення античності (Демокріт, Епікур, Лукрецій Кар)
Поняття субстанції у філософії
Матеріальне виробництво – основа існування і розвитку суспільства. Людина суб’єкт життєдіяльності суспільства.
Вимоги до написання тексту та оформлення курсової роботи
Філософія Стародавнього Сходу (Китай, Індія): загальна характеристика
Нові файли
наказ 1112 МОН
ДСТУ Б В.2.7-46-96. Будівельні матеріали. Цементи загальнобудівельного призначення. Технічні умови.
Головна » 2011 » Лютий » 3 » Новітні досліди як підготовитися до усного екзамену
20:59
Новітні досліди як підготовитися до усного екзамену

Чи важко здавати усний іспит? Ви напевно посміхнетеся почувши таке питання. Адже з одного боку не має значення як проходить іспит, усно, письмово або тестом. Але якщо подивитися з іншого боку, то відразу стане ясно що усний іспит набагато складніше, в порівнянні з іншими різновидами іспитів.

Такий висновок можна зробити тому що, під час усного іспиту, ви не тільки показуєте свої знання, але і складаєте іспит на вміння правильно говорити.

Природно найголовніша складова іспиту, це ваші знання. Але багато чого залежить ще й від того, як ви ладнаєте з людьми. Адже навіть у випадку якщо ви знаєте предмет не дуже добре, завжди є шанс списати з наперед приготованою шпаргалки, вивчити і все розповісти.
У разі ж якщо у вас є проблеми зі спілкуванням, шанс здачі усного іспиту прагнути до нуля. Адже на усному іспиті важливо не тільки знати, необхідно ще дохідливо піднести ці знання викладачеві.

Для того щоб усний іспит пройшов для вас максимально комфортно, вам необхідно в першу чергу добре виспатися. Лягти спати краще за все як можна раніше, щоб бути максимально бадьорим під час іспиту.

У разі якщо раптом ви недостатньо добре виспалися, вранці варто випити чашку підбадьорливого, смачного, гарячої кави. Але не більше однієї кухлика, адже велика кількість кофеїну, викликає сонливість, що не може не дуже добре позначитися на екзамені.

Отже, після того як ви прокинулися, вам необхідно придушити хвилювання, адже ні для кого не секрет що іспит, викликає у студентів сильний стрес. Для того щоб зайвий раз не хвилюватися даремно, просто говорите собі «Що мені хвилюватися, адже я все знаю!». Щоправда деяким особливо вразливим людям, для душевного спокою під час стресової ситуації потрібно прийом «заспокійливих».

Після того як ви заспокоїлися, вам пряма дорога в аудиторію, на іспит! Там вам запропонують, витягнути квиток. Після того як квиток у вас в руках, питання відомі. Уважно прочитайте питання кілька разів, а потім ще кілька разів, багато екзаменаційні питання з підступом!

Крім того неуважно прочитавши питання, ви випадково можете приготуватися зовсім до іншого питання. Адже іноді від однієї коми, сенс може помінятися кардинально.

Під час спілкування з екзаменатором, відповідайте на питання коректно, не підвищуйте голос, не сперечайтеся. У випадку якщо ваша точка зору розійшлася з екзаменатором, не в якому разі не слід доводити що він не правий, тим більше доводити, то що ви набагато краще знаєте предмет. У переважній більшості випадків це не так.

Переглядів: 2099 | Додав: ZIDAN | Рейтинг: 3.0/3
Пошук
Календар
«  Лютий 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28
Архів записів
Друзі сайту
  • чудові фото Полтава
  • статті про будівництво в Україні
  • Законодательство Украины
  • Кошториси - сметы будівельнику
  • хмарка магістра
    будівництво Організація управління капітальним Організація управління капітальним Організація управління капітальним Ринок кінцевої будівельної продукці креслення Плакат філософія Висновки суспільство джерела структура культура цивілізація науково-технічний прогрес Рецензія існування Правила оформлення МР природа ПЗ система проблема результат теоретично функція Наукові ступені Загальні вимоги техніка Людина Болонський процес практика істина магістр пізнання Форма категорії заперечення зміни якість діалектика розуміння розвиток звязки субстанція буття релігія наука теорія психоаналіз неопозитивізм позитивізм презентація життя Ірраціоналізм марксизм закон аспірантура докторантура міністерство Російська філософія стаття академія вимоги МОН аспирантура філософська концепція кант ідеали метод пізнання натурфілософія Філософія Середньовіччя Елліністична і римська філософія матерія і форма Сократ Атомістичні вчення Філософія Стародавнього Сходу німецька філософія середньовічна філософія
    © Pedchenko 2009-2024Хостинг від uCoz