П`ятниця, 10.05.2024, 16:27

Робимо магістерську роботу

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
stats
Пошук
Форма входу
Статті
7. Атомістичні вчення античності (Демокріт, Епікур, Лукрецій Кар)
Поняття субстанції у філософії
Матеріальне виробництво – основа існування і розвитку суспільства. Людина суб’єкт життєдіяльності суспільства.
Вимоги до написання тексту та оформлення курсової роботи
Філософія Стародавнього Сходу (Китай, Індія): загальна характеристика
Нові файли
наказ 1112 МОН
ДСТУ Б В.2.7-46-96. Будівельні матеріали. Цементи загальнобудівельного призначення. Технічні умови.
Головна » 2011 » Січень » 26

Німецькі ВНЗ переживають епоху змін. Німеччина належить до числа перших європейських держав, що підписали в 1999 році Болонську декларацію про створення єдиного загальноєвропейського освітнього простору. У вузах країн-учасниць вводяться близькі за типом навчальні програми і дипломи, що дають можливість підвищення академічної мобільності, полегшення взаємного визнання дипломів і забезпечення конкурентоспроможності європейських вузів.

Головний елемент Болонського процесу, до якого в даний час підключилися 46 держав - це дворівнева система навчання: бакалавр (BA - Bachelor) - магістр (MA - Master). Крім цього, ряд країн вже визнали аспірантуру (Promotion) в якості третього рівня.

Оцінка академічної успішності в рамках Болонського процесу відбувається за Європейською системою заліку знань (ECTS - EuropeanCreditTransferSystem). ECTS оцінює навчальне навантаження студентів за обсягом роботи, необхідного для успішного закінчення навчання. Одна кредитна одиниця ECTS відповідає 30 годинам навчального навантаження.

На даний момент у німецьких вузах співіснують паралельно дві структури навчання:
нова дворівнева система бакалавр - магістр, а також традиційні навчальні програми з отриманням диплома (спеціаліста) або магістра (Magister Artium).

На вересень 2007 року загальне число навчальних програм у ні ... Читати далі »

Переглядів: 1671 | Додав: ZIDAN | Дата: 26.01.2011 | Коментарі (0)

Загальні вимоги до наукової роботи, що подається до захисту на здобуття наукового ступеня:

1. Наукова робота повинна бути написана здобувачем самостійно і без використання джерел, не зазначених в доданому списку літератури.

2. Робота може бути представлена у рукописному або опублікованому вигляді на одному з офіційних мов Міжнародної академії наук Сан-Марино або державною мовою за місцем розташування підрозділу Міжнародного інституту «ІНФО - Рутенія».

3. Наукова робота бакалавра повинна являти собою доказ, що здобувач вміє грамотно, науково і переконливо представити відому тему в конкретній галузі знань і що він володіє правилами і навичками, необхідними для підготовки наукових публікацій.

4. Наукова робота магістра повинна довести на прикладі розробленої здобувачем теми, що він вміє самостійно витягувати з різних наукових публікацій методи і знання, за допомогою яких поставлена задача може бути вирішена, і використовувати ці методи і знання для вирішення поставленого завдання.

5. Наукова робота доктора повинна бути науково-кваліфікаційною роботою, яка містить постановку і рішення в конкретній науковій області завдання, яка розширює цю галузь наукового знання або обгрунтовує в ній нові напрямки або проблеми.

6. Наукова робота доктора вищої сходинки повинна бути науково-кваліфікаційною роботою, в якій, на підставі виконаних авт ... Читати далі »

Переглядів: 1558 | Додав: ZIDAN | Дата: 26.01.2011 | Коментарі (0)

НАУКОВІ СТУПЕНІ В СИСТЕМІ ОСВІТИ США

Associate Degree (ступінь асоціатів)

Є проміжною ступенем між закінченням школи і ступенем бакалавра. Цей ступінь привласнюється після навчання за дворічною програмою коледжу і веде до отримання ступеня бакалавра після завершення двох додаткових років навчання.

Bachelor's Degree (ступінь Бакалавра)

У США перший етап вищої освіти (відразу після закінчення середньої школи) триває, як правило, чотири роки (за деякими спеціальностями, як, наприклад архітектура, потрібно вчитися 5 років) і, при успішному навчанні, закінчується отриманням ступеня Бакалавра (Bachelor's Degree). Навчання на цьому рівні називається по-англійськи undergraduate. Воно може бути розділене на два дворічних блоку з проміжною ступенем Associate. У цьому випадку, після перших двох років навчання у дворічному коледжі (де освіта коштує дешевше), можна поміняти навчальний заклад.

При отриманні Bachelor's Degree ви стаєте дипломованим студентом, так званим graduate student. Навчання на рівні вище undergraduate (після отримання Bachelor's Degree), має назву graduate (або postgraduate, що частіше використовується у Великобританії) і може закінчитися:
присвоєнням ступеня магістра (тривалість 1-2 роки);
присвоєнням ступеня магістра і подальшим докторських навчанням (ще 3 ... Читати далі »

Переглядів: 3070 | Додав: ZIDAN | Дата: 26.01.2011 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
  • чудові фото Полтава
  • статті про будівництво в Україні
  • Законодательство Украины
  • Кошториси - сметы будівельнику
  • хмарка магістра
    будівництво Організація управління капітальним Організація управління капітальним Організація управління капітальним Ринок кінцевої будівельної продукці креслення Плакат філософія Висновки суспільство джерела структура культура цивілізація науково-технічний прогрес Рецензія існування Правила оформлення МР природа ПЗ система проблема результат теоретично функція Наукові ступені Загальні вимоги техніка Людина Болонський процес практика істина магістр пізнання Форма категорії заперечення зміни якість діалектика розуміння розвиток звязки субстанція буття релігія наука теорія психоаналіз неопозитивізм позитивізм презентація життя Ірраціоналізм марксизм закон аспірантура докторантура міністерство Російська філософія стаття академія вимоги МОН аспирантура філософська концепція кант ідеали метод пізнання натурфілософія Філософія Середньовіччя Елліністична і римська філософія матерія і форма Сократ Атомістичні вчення Філософія Стародавнього Сходу німецька філософія середньовічна філософія
    © Pedchenko 2009-2024Хостинг від uCoz