П`ятниця, 10.05.2024, 14:43

Робимо магістерську роботу

Вітаю Вас Гість | RSS
Меню сайту
stats
Пошук
Форма входу
Статті
7. Атомістичні вчення античності (Демокріт, Епікур, Лукрецій Кар)
Поняття субстанції у філософії
Матеріальне виробництво – основа існування і розвитку суспільства. Людина суб’єкт життєдіяльності суспільства.
Вимоги до написання тексту та оформлення курсової роботи
Філософія Стародавнього Сходу (Китай, Індія): загальна характеристика
Нові файли
наказ 1112 МОН
ДСТУ Б В.2.7-46-96. Будівельні матеріали. Цементи загальнобудівельного призначення. Технічні умови.
Головна » 2011 » Січень » 29

Вже сьогодні фахівцями прогнозується зникнення до 35% приватних вищих навчальних закладів протягом наступних кількох років з ринку освіти. Разом з тим, що залишилася частина приватних вузів будуть серйозно конкурувати з державними установами. У більшості випадків, у майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків завдання зводиться до того, щоб усіма силами потрапити в державних ВНЗ на бюджетну основу, в крайньому випадку, податися туди ж, але на платній основі. Приватний ВНЗ залишається третім і самим небажаним варіантом.

У приватних вузах така логіка, м'яко кажучи, не вітається. У числі комерційних вузів існують і такі установи, які мають серйозну матеріально-освітню базу. Це добротні і технічно високо оснащені аудиторії, бібліотеки, саму систему освіти, яка відповідає європейським стандартам, і, нарешті, вельми значний імідж, який дозволяє їх випускникам бути нарівні з дипломованими фахівцями з держвузів. Крім того, тоді як державні вузи в останні десятиліття не прагнули до розвитку, на увазі достатку кількості учнів, приватні вузи боролися за кожного студента саме тим, що активно розвивалися, надаючи з кожним роком все більш кращі умови якісного навчання.

Як правило, в пристойних комерційних установах система менеджменту в рази ефективніше, ніж у державних ВНЗ. Про це говорить багато чого, починаючи від забезпе ... Читати далі »

Переглядів: 1724 | Додав: ZIDAN | Дата: 29.01.2011 | Коментарі (0)

На що здатні студенти в бізнесі

Як відомо, у світі зараз криза. Це відбивається на всьому: подорожчання товарів, послуг на кредитному ринку, масові скорочення на заводах, підприємствах. У таких умовах проблема завоювання робочих місць стає найбільш гострою. Причому зовсім не ясно, чи будуть розміщувати вакансії для студентів ті компанії, які сьогодні всіма силами прагнуть скоротити свій штат. Але не все настільки безперспективно.

Практика на підприємстві

Отже, переглянувши безкоштовні оголошення і пройшовши співбесіду ви приступаєте до стажування. Стажування на підприємстві та проходження навчальної практики є загальноприйнятою формою співробітництва. Це нескладно. В потрібний час влаштовуєтеся на потрібне підприємство на стажування, практику, знайомитеся зі специфікою роботи компанії, виконуєте просту, найчастіше, паперову роботу, а після всього цього складаєте звіт про виконану роботу, свої враження. На основі цього звіту ви зрозумієте, чи потрібна вам така робота, саме в цій компанії. Звичайно, досить відповідальних завдань практикант навряд чи отримає, але бути корисним можна завжди. Фактор скорочення робочих місць на підприємстві має лише підстьобнути студента-практиканта позитивно проявити себе. А значить заробити право якщо не на оклад, то, в крайньому випадку, на преміювання.

Не варто, у міру проходження практики, розраховувати на те, що в ... Читати далі »

Переглядів: 1071 | Додав: ZIDAN | Дата: 29.01.2011 | Коментарі (1)

Цілком різними способами можна отримувати освіту. Навчання в інституті може всього лише носити характер доповнення до процесу становлення фахівця. Спробуємо зрозуміти, як між собою різняться різні форму навчання: очна (денна), заочна (дистанційна) та вечірня. У чому їх плюси і мінуси.

У цілому, всі студенти в результаті мають одні й ті ж дипломи, але, по суті, вони різні. На денному навчанні життя студента протікає максимально насичено. Це дійсно яскравий відрізок життя молодих фахівців. І випускники потім ще не раз згадають студентські роки: життя у гуртожитку, романтику, дружні відносини, побачення і весілля.

Але всі ці враження не завжди є визначальними у виборі форми навчання. Адже не для всіх життя студента очники припаде до душі. Вона може бути веселою і романтичною, а може і набридати, дратувати. І потім, при бажанні будь-вечірки, заочник спокійно може завести знайомство зі студентами з очного відділення і також стикнутися із студентським життям у повному обсязі.

Основний плюс очного навчання полягає в тому, що існує можливість присвятити максимум сил, часу і старанності навчання. Це особливо важливо на перших етапах навчання, коли маса освоюваної інформації максимальна, а також коли студенту просто необхідно більш поглиблене вивчення теорії. Наприклад, для кар'єри академіка. У цілому, завдання просте. Чим абстракт ... Читати далі »

Переглядів: 2289 | Додав: ZIDAN | Дата: 29.01.2011 | Коментарі (0)

Припустимо після тривалої економії та позбавлення себе всіх радощів життя, у вас скупчилася деяку кількість грошей. І перед вами постає питання, куди ж витратити цю суму, та так щоб і користь була!

Багато хто вважає що найкращим вкладенням будуть різні акції, облігації, рухоме і не рухоме майно. Це все звичайно добре, але не надійно, акції падають у ціні з кожним днем, різні економічні кризи взагалі в порядку віщо. Навіть нерухомість (здавалося б, що може бути надійніше?), Ціни на яку практично завжди високі, трапляються обвалюються, що ж робити?
Відповідь як завжди простий, гроші варто вкладати у себе! Особистий зростання завжди дає набагато більший відсоток прибутку, у порівнянні з будь-якими іншими інвестиціями.

Плюси інвестицій у власний розвиток:

1. Такі інвестиції куди простіші, порівняно наприклад з покупкою нерухомістю.

2. Вкладати гроші в себе куди приємніше і корисніше

3. Навіть якщо ваші вкладення будуть марні (що буває вкрай рідко), в цьому будете винні лише ви, а не цунамі в Японії.

1. Книги

Книги є самим древньому і перевіреним методом інвестування в себе. Коли то в давні часи одна єдина книжка коштувала скажених грошей, і дозволити собі її міг далеко не кожен. Зараз же книги коштують не дорого. Більше того багато хто книги можна скачати в інтернеті безкоштовно, якщо ж постійного доступу в ... Читати далі »

Переглядів: 1217 | Додав: ZIDAN | Дата: 29.01.2011 | Коментарі (0)

Пошук
Календар
«  Січень 2011  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Друзі сайту
  • чудові фото Полтава
  • статті про будівництво в Україні
  • Законодательство Украины
  • Кошториси - сметы будівельнику
  • хмарка магістра
    будівництво Організація управління капітальним Організація управління капітальним Організація управління капітальним Ринок кінцевої будівельної продукці креслення Плакат філософія Висновки суспільство джерела структура культура цивілізація науково-технічний прогрес Рецензія існування Правила оформлення МР природа ПЗ система проблема результат теоретично функція Наукові ступені Загальні вимоги техніка Людина Болонський процес практика істина магістр пізнання Форма категорії заперечення зміни якість діалектика розуміння розвиток звязки субстанція буття релігія наука теорія психоаналіз неопозитивізм позитивізм презентація життя Ірраціоналізм марксизм закон аспірантура докторантура міністерство Російська філософія стаття академія вимоги МОН аспирантура філософська концепція кант ідеали метод пізнання натурфілософія Філософія Середньовіччя Елліністична і римська філософія матерія і форма Сократ Атомістичні вчення Філософія Стародавнього Сходу німецька філософія середньовічна філософія
    © Pedchenko 2009-2024Хостинг від uCoz